Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE

Anul trecut, pe vremea asta, în Deșteptarea, Vlad, George și Luca încercau să deprindă obiceiuri sănătoase, să-și găsească rutine care să-i ajute să-și seteze starea de bine – unii cu mai mult succes, alții cu mai puțin.

Anul acesta am hotărât să facem invers: să vă lăsăm pe unii dintre voi să faceți față provocării, în timp ce noi vă facem galerie. Așa că vă propunem acum 3 PENTRU O PROVOCARE.

Împreună cu Good Routine®, gama de suplimente alimentare creată de Secom®, vă propunem trei categorii din care să alegeți una reprezentativă pentru a intra în concurs: sport, nutriție și relaxare.

Prima – e destul de clar – invită la mișcare, a doua se referă la o nutritie sănătoasă. Nu la diete, ci la cum e bine să mănânci tot timpul – sănătos, corect, echilibrat.
A treia categorie ține de starea de bine, la tipuri de rutină psihică ce ne ajută.

Aveți 4 zile la dispoziție sa vă alegeți categoria potrivită, iar vineri vom desemna câte un participant pentru fiecare categorie, alături de care intrăm în direct în Deșteptarea.

Iar la finalul celor 3 săptămâni, cei 3 participanți vor primi din partea Good Routine® un smartwatch și acces la programul “10-day Reset Program” în aplicația 121Tribe.

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale.

Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.

Jurnalul online al celor trei finaliști 3 PENTRU O PROVOCARE

NUTRIȚIE: Provocare acceptată de Mihai, din București. Este consultant oenologic, sommelier și degustător de vin.

”Îmi place mult să mănânc și să fac sport. De când am intrat în pandemie am început să mănânc haotic și m-am îngrășat 8 kg. Acum cămășile stau să plesnească.

N-am dat prea mare importanță nutriției și observ că am făcut o mare greșeală…”

SPORT: Provocare acceptată de Ioana Cristina, din Argeș.

”Cred că este motivația de care aveam nevoie pentru a reveni la un stil de viață activ.
Sunt o femeie de 25 de ani, vegetariană de aproape 10 ani. Ador drumețiile la munte și am o viață destul de activă. Lucrez în domeniul financiar. Simt că am nevoie de sport și încerc să îmi găsesc motivația și timpul necesar pentru a începe. Am mai avut perioade de câteva luni de sport (fitness acasă sau la sală), urmate de alte câteva luni de pauză, pentru că de fiecare dată apărea o schimbare care îmi modifica rutina”.

RELAXARE: Provocare acceptată de Sabin, din Cluj-Napoca.

”Schimbarea ar însemna să reușesc să-mi fac timp pentru mine, măcar 1 oră pe zi, să mă pot izola de toți și de toate și să-mi las sufletul să-și facă de cap”.