Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | ”Încercăm să restabilim un ritm de viață care să-mi permită să revin la momentele mele de distracție”

Sabin pare cel mai răsfățat în această competiție, având în vedere că ales provocarea pentru RELAXARE. Dar nu este tocmai simplu atunci când ești părintele a doi copii mici.

”Prima ședință (n.r. cu Sorina Fredholm, Health Coach si Fondator  121tribe) a fost mai mult de cunoaștere.  Am discutat despre mine mai mult, despre ce obiceiuri am și despre ce alte obiceiuri relaxante aș dori să adaug la rutina mea.  Am trecut și prin partea de nutriție și sport și am concluzionat că stau bine la capitoul mișcare, dar aș putea îmbunătăți un pic lucrurile pe partea de nutriție.

Sper să reușesc să ma organizez mai bine, luând în considerare toți factorii, și să reușesc să găsesc mai mult timp pentru mine, mai des, ca să mă pot bucura și de celelalte plăceri ale vieții, pe lângă copii”, spune Sabin.

”Încercăm să restabilim un ritm de viață care să-mi permită să revin la momentele mele de distracție”, descrie el lecția pe care încearcă acum să o învețe la ”Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE”.

Împreună cu Good Routine®, gama de suplimente alimentare creată de Secom®, și câștigătorii aleși vinerea trecută îți aducem un jurnal complet pentru sport, nutriție și relaxare ca să ai  o stare de bine și rutine bune!

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale.

Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.