Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | ”Prima ședință a fost foarte faină. Am discutat cu Sorina despre stilul meu de viață, despre rutina mea zilnică și cum trebuie să le îmbunătățesc.”

Cristina învață cum să facă sport eficient cu ajutorul specialistei Sorina Fredholm, Health Coach si Fondator 121tribe.

”Prima ședință a fost foarte faină. Am discutat cu Sorina despre stilul meu de viață, despre rutina mea zilnică și cum trebuie să le îmbunătățesc. I-am promis că astăzi voi relua activitățile din trecut (până acum 4 luni am avut o rutină bazată pe sport în fiecare dimineață și program de mese) și că îmi voi organiza timpul pentru a cuprinde cât mai multe activități în programul meu de zi cu zi.

Am stabilit să mă inspir din fișierele pe care mi le-a trimis pe mail și din aplicația 121tribe, atât pentru sport, cât și pentru nutriție.

Cel mai greu este restartul. Spun restart pentru că am mai avut perioade între 6 luni și 3 ani în care am avut un program regulat de exerciții fizice și mese și știu că este foarte greu să încep. Continuarea vine de la sine.

După două săptămâni de provocare vreau să îmi revin la rutina mea zilnică, făcând sport de dimineață și având un program de mese bine pus la punct”, mărturisește Cristina, care a ales provocarea SPORT.

”Familia s-a bucurat, pentru că în timpul rutinei mele anterioare am fost plină de viață, iar acum se simte că îmi lipsește acest lucru. Nu mai am aceeași energie și poftă de viață.

Provocarea aceasta este pentru mine de mare ajutor pentru că mă motivează foarte mult. Pe lângă faptul că am șansa de a asculta sfaturile unui profesionist în domeniu, am ocazia de a reveni la un stil de viață sănătos și vă mulțumesc din suflet pentru asta”, mărturisește ea, comentând reacția avută de familie și de cei apropiați atunci când au aflat că s-a înscris la ”Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE”.

Împreună cu Good Routine®, gama de suplimente alimentare creată de Secom®, și câștigătorii aleși vinerea trecută îți aducem un jurnal complet pentru sport, nutriție și relaxare ca să ai  o stare de bine și rutine bune!

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale.

Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.