Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | Mihai a reușit să slăbească 3 kilograme | VIDEO

Mihai a reușit să slăbească trei kilograme, după două săptămâni în care a urmat sfaturile primite de la  Sorina Fredholm, Health Coach si Fondator 121tribe.

El a început să consume mai multe lichide, să dea importanță apei în detrimentul băuturilor acidulate și să descopere cât de bune sunt legumele, dacă sunt găsite după rețete speciale, descoperite în aplicația 121tribe.

Rutinele sănătoase, cel puțin în cazul lui Mihai, par să se deprindă rapid, iar cu doar o săptămână înainte de încheierea programului el deja are rezultate cu care se poate mândri.

Dacă în weekendul în care și-a sărbătorit onomastica ne povestea de excese, el a reușit să revină rapid la obiceiurile sănătoase, deprinse acest în program.

” Am reușit totuși să beau peste 2 litri de lichide pe zi și să fac sport dimineața”, mărturisește Mihai.

Împreună cu Good Routine®, gama de suplimente alimentare creată de Secom®, și câștigătorii aleși în Deșteptarea îți aducem pe europafm.ro un jurnal complet pentru sport, nutriție și relaxare direct pe europafm.ro! Poți să afli noutățile direct în pagina ”Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE”.

Cristina, Mihai și Sabin ne povestesc cum a fost a doua săptămână de antrenamente

Primele zile, rezumate de cei trei participanți la program