Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | Care au fost primele sfaturi primite de Cristina de la Sorina Fredholm

Cristina învață cum să facă sport eficient cu ajutorul specialistei Sorina Fredholm, Health Coach si Fondator 121tribe. A primit deja primele sfaturi pentru a transforma activitatea fizică într-un obicei constant, date despre hidratare și nutriție și a aflat cât de important este somnul pentru o stare generală de sănătate.

”Cred că este motivația de care aveam nevoie pentru a reveni la un stil de viață activ.
Sunt o femeie de 25 de ani, vegetariană de aproape 10 ani. Ador drumețiile la munte și am o viață destul de activă. Lucrez în domeniul financiar. Simt că am nevoie de sport și încerc să îmi găsesc motivația și timpul necesar pentru a începe. Am mai avut perioade de câteva luni de sport (fitness acasă sau la sală), urmate de alte câteva luni de pauză, pentru că de fiecare dată apărea o schimbare care îmi modifica rutina”, ne povestea Cristina, la înscrierea în concurs.

Începând de azi, ea ne vorbește despre primele descoperiri făcute în ”Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE” în jurnalul de pe europafm.ro.

Împreună cu Good Routine®, gama de suplimente alimentare creată de Secom®, și câștigătorii aleși vinerea trecută îți aducem un jurnal complet pentru sport, nutriție și relaxare ca să ai  o stare de bine și rutine bune!

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale.

Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.