Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | Cum au fost pentru Mihai primele întâlniri cu Sorina Fredholm

În urmă cu o săptămână anunțam cei trei ascultători Europa FM care au acceptat una dintre provocările propuse alături de Good Routine®.

Provocare pentru NUTRIȚIE a fost acceptată de Mihai, din București. Este consultant oenologic, sommelier și degustător de vin.

”Îmi place mult să mănânc și să fac sport. De când am intrat în pandemie am început să mănânc haotic și m-am îngrășat 8 kg. Acum cămășile stau să plesnească.

N-am dat prea mare importanță nutriției și observ că am făcut o mare greșeală…”, scria el la înscrierea pe europafm.ro.

La scurt timp după ce l-am anunțat în direct în Deșteptarea că a fost selectat, Mihai a intrat în programul intensiv.

Mihai a aflat deja de la Sorina Fredholm, Health Coach si Fondator  121tribe, cum să ne ascultăm corpul pentru a înțelege de ce apar poftele pentru anumite alimente și cauzele frecvente ale poftelor, dar și modul în care aspectele vieții dincolo de farfurie, cum ar fi relațiile, cariera, situația actuală de pandemie ne afectează sănătatea general. El cunoaște acum strategii utile pentru a îmbunătăți alimentația și stilul de viață.

Până la finalul săptămânii, pe europafm.ro vom afla de la Mihai ce a învățat, ce sfaturi a pus în practică și mai ales dacă încep să apară și rezultatele.

Împreună cu Good Routine®, gama de suplimente alimentare creată de Secom®, și câștigătorii aleși vinerea trecută îți aducem un jurnal complet pentru sport, nutriție și relaxare ca să ai  o stare de bine și rutine bune!

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale.

Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.