Confidenţialitate

Tu ne ajuți să îți oferim pe frecvențele Europa FM doar cea mai bună muzică de ieri și de azi!

Te rugăm să ne acorzi câteva minute pentru a afla ce părere ai despre câteva piese, astfel încât muzica ta preferată să fie mereu la Europa FM! Pentru timpul pe care ni-l acorzi ai șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, o boxă portabilă inteligentă de la INNOVATION.

Vei asculta câteva refrene de piese pe care te rugăm să le evaluezi. Votul tău și înscrierea la concurs sunt validate doar dacă parcurgi TOT SONDAJUL!

Dacă dorești doar să ne spui ce crezi tu despre muzică, fără a participa la concurs, poți face acest lucru simplu dacă nu completezi la finalul sondajului adresa de e-mail.

Participă la sondaj până pe 12 august!

Continuă

Boxa Bluetooth NOMAD 215 de la INNOVATION îți permite să asculți muzică prin conectarea la orice dispozitiv, prin intermediul streamingului audio Bluetooth, cu ajutorul unui cablu jack sau permite redarea fișierelor audio de pe un card micro SD de pâna la 32 Gb sau stick USB.

În plus, o poți folosi ca dispozitiv handsfree Bluetooth cu microfon încorporat.

În acelasi timp, este un prieten nelipsit la orice petrecere în aer liber, săli de fitness, pe plajă sau în camera de hotel. Iar pentru cea mai bună muzică de ieri și de azi poți asculta live Europa FM sau unul dintre podcasturile Europa FM disponibile în aplicație, inclusiv în mod offline.