Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | Mihai învață să renunțe la carbogazoase și să bea mai multă apă

Mihai a ales NUTRIȚIA pentru că, spune el, vine un moment în viață cînd kilogramele se adună prea ușor și se dau jos prea greu.

”La prima ședință (n.r. cu Sorina Fredholm, Health Coach si Fondator 121tribe) am făcut o scurtă descriere a mea și am căutat împreună cu Sorina problemele mele de alimentație. Am ajuns împreună la concluzia că trebuie să ma apuc puțin de sport și trebuie neapărat să reduc consumul de băuturi carbogazoase, dar și să cresc consumul de apă.

După cele două săptămâni mă aștept să îmi intre în rutină exercițiile fizice și să încep să ma hidratez. Probabil așa o să mai scadă oboseala”, spune Mihai.

”Prietena mea a fost foarte entuziasmată. Încearca să mă convingă să mănânc mai sănatos de foarte mult timp.

Sorina mi-a explicat câte ceva despre stilul de viață sănătos și mi-a recomandat niște suplimente din gama Good Routine, pe care o să le încerc”, completează Mihai povestea primelor experiențe din programul ”Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE”.

Împreună cu Good Routine®, gama de suplimente alimentare creată de Secom®, și câștigătorii aleși vinerea trecută îți aducem un jurnal complet pentru sport, nutriție și relaxare ca să ai  o stare de bine și rutine bune!

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale.

Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.