Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | “Și acum tu o să te relaxezi 3 săptămani de acum încolo?”

A început cursa Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE, iar cei trei participanți au avut parte de reacții diverse din partea familiei. Sabin, clujeanul în căutarea relaxării, a trezit îngrijorarea soției, atunci când aceasta a aflat că el va încerca să-și facă mai mult timp pentru relaxare.

”Prima reacție a soției, când i-am spus că am fost selectat să particip la provocare, a fost: Și acum tu o să te relaxezi 3 săptămani de acum încolo? (n.r. râde) Suntem cu toții implicați în aceleași “bătălii” și suntem aware că e nevoie și de time out din când în când, astfel că facem cu rândul când vine vorba de un pic de relaxare. Avem noroc să fie și mama cu noi în perioada asta și se simte din plin ajutorul ei cu copiii.

Una peste alta, avem zile bune și zile mai încărcate, mai obositoare. Dar reușim să ne descurcăm cu toate, încetul cu încetul, fără să ne urcăm pe pereți.

Legat de susținerea familiei pentru provocarea aceasta, mă ajută că îmi acordă timp să îmi fac de cap, fie că e vorba de ieșit la o alergare sau de jucat un pic pe PC sau vizionat un meci de fotbal la TV”, povestește Sabin.

Până la finalul săptămânii, pe europafm.ro vom afla de la Sabin ce a învățat, ce sfaturi a pus în practică și mai ales dacă încep să apară și rezultatele.

”Schimbarea ar însemna să reușesc să-mi fac timp pentru mine, măcar 1 oră pe zi, să mă pot izola de toți și de toate și să-mi las sufletul să-și facă de cap”, spunea el la intrarea în concurs.

Împreună cu Good Routine®, gama de suplimente alimentare creată de Secom®, și câștigătorii aleși vinerea trecută îți aducem un jurnal complet pentru sport, nutriție și relaxare ca să ai  o stare de bine și rutine bune!

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale.

Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.