Confidenţialitate

România în Direct: Top 10 cele mai urmărite emisiuni pe YouTube în 2020 | VIDEO

Și în 2020, ascultătorii Europa FM au participat, de luni până joi, de la 13:15, la dezbaterile propuse de Cătălin Striblea, în emisiunea România în Direct.

Românii au avut ocazia să intre în direct la cea mai ascultată emisiune din țară și să se facă auziți.

Ascultătorii Europa FM și-au spus părerea în legătură cu cele mai importate subiecte ale zilei.

Locul X

România în Direct, cu Cătălin Striblea: Cazul Cataramă. Ce facem cu ignoranții?

Cătălin Striblea a discutat cu ascultătorii Europa FM despre milionarul Viorel Cataramă, fost candidat la președinție, care s-a expus voluntar infectării cu coronavirus, într-o încercare de-a demonstra că boala nu este atât de periculoasă pe cât spun medicii și autoritățile. Gestul său avea și o latură de protest menită să redeschidă cât mai repede economia și să scape companiile de faliment.

Locul IX

România în Direct: Epidemia de coronavirus crește. E nevoie ca statul să introducă măsuri mai dure?

Cătălin Striblea i-a întrebat pe ascultătorii Europa FM cum trebuie să procedeze statul român ca să limiteze boala de coronavirus, dacă sunt de acord cu carantinarea punctuală a unor anumite localități, cartiere sau zone, dacă ar susține înăsprirea măsurilor de protecție pentru populație și de ce cred ei că România nu reușește să domolească mai deloc sporirea cazurilor de coronavirus.

Locul VIII

România în Direct: Partidul AUR. Vot din disperare sau operațiune atent controlată?

În această ediție a emisiunii România în Direct, Cătălin Striblea a discutat cu ascultătorii despre alegerile parlamentare și reintrarea în Parlament, după o perioadă mai lungă, a unui partid naționalist, Alianța pentru Unirea Românilor.

Locul VII

România în Direct, cu Cătălin Striblea: Evaluarea Națională. Note mari doar pentru copiii cu bani. Ce facem?

Rezultatele de la Evaluarea Națională au fost cele mai bune din ultimii trei ani. Trei sferturi din copiii care au participat au luat note de trecere.

Cătălin Striblea i-a întrebat pe ascultători dacă cred că aceste note arată exact valoarea elevilor care au terminat clasa a VIII-a.

Locul VI

Ediție Specială România în Direct: Masca obligatorie. Suficient pentru a opri răspândirea bolii în România?

La sfârșitul lunii iulie, Cătălin Striblea a stat de vorbă cu ascultătorii Europa FM despre măsurile adoptate de autorități pentru oprirea răspândirii coronavirusului în România.

Locul V

România în Direct, cu Cătălin Striblea: Muncitorii români în străinătate, succes sau eșec pentru noi?

Cătălin Striblea a ales acest subiect de discuție după ce peste 200 de muncitori români de la un abator din Germania au fost infectați cu coronavirus.

Locul IV

România în Direct| Dan Bittman: ”Refuz să trăiesc în condiții degradante.” Cum rezolvăm criza de neîncredere?

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a făcut mai multe declarații în care au pus la îndoială amploarea crizei sanitare din România.

El a spus că numărul de cazuri ”este scos din burtă” și contestă cauza multelor decese înregistrate în pandemie.

Locul III

România în Direct, cu Cătălin Striblea: Al doilea val de COVID în România. Cine e responsabil?

În această ediție România în Direct, Cătălin Striblea i-a întrebat pe ascultătorii Europa FM cine cred ei că este vinovat pentru noua creștere a numărului de cazuri în România și dacă a gestionat prost guvernul criza.

Locul II

România în Direct, cu Cătălin Striblea: Cum să înceapă școala? Ediție specială cu părinți și profesori

Înainte de începerea școlilor, ascultătorii Europa FM au fost întrebați dacă își vor trimite copilul la școală sau ar prefera cursuri online.

Locul I

România în Direct: Patriarhia, reacție către jurnaliști ”Infestați de cristofobie anti-ortodoxă”. Cum a colaborat BOR cu societatea în pandemie?

Dezbaterea mediatică pornită de la organizarea pelerinajului de Sfântul Dumitru în București a continuat cu un atac violent al purtătorului de cuvânt al Patriarhei la adresa a ceea ce a numit ”nuclee mediatice infestate de cristofobie anti-ortodoxă.” Fără a-l numi, mare parte a comunicatului lui Vasile Bănescu face referire la gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Această ediție a emisiunii România în Direct a fost deschisă de Cristian Tudor Popescu, cu prezentarea punctului său de vedere în această dezbatere.