Retrospectiva La Radio cu Andreea Esca: Ce surprize au primit Pavel Bartoș, Dana Rogoz și Amalia Năstase – VIDEO

În retrospectiva La Radio cu Andreea Esca, continuăm să ne amintim de momentele emoționante și poveștile memorabile dezvăluite de invitații Andreei Esca într-un prim sezon al unei emisiuni în premieră pentru piața media din România.

La Radio cu Andreea Esca înseamnă interviuri de excepție realizate de jurnalista cu cea mai mare notorietate din țară și difuzate atât la radio, cât și în format video pe europafm.ro.

După retrospectiva Andi Moisescu – Mihaela Rădulescu – Iv cel Naiv, astăzi ne aducem aminte de Pavel Bartoș în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

La Radio cu Andreea Esca și Pavel Bartoș – VIDEO

Pavel Bartoș, invitatul Andreei Esca în emisiunea La Radio din data de 28 martie, a fost emoționat până la lacrimi de surpriza pregătită de Andreea Esca: declarații simpatice de dragoste de la soția și fetele lor, printre care: „Tati, te iubesc foarte mult, până la lună şi la stele, de o sută de ori” și ”Tata, te iubesc şi când eşti plecat mi-e dor de tine şi vreau să fim împreună din ce în ce mai des.” O altă surpriză a venit de la actrița Carmen Tănase, care a ajuns în studio și a povestit de ce îl admiră ea pe Pavel Bartoș. Și Smiley i-a făcut o declarație emoționantă de prietenie lui Pavel Bartoș.

La Radio cu Andreea Esca și Dana Rogoz – VIDEO

Dana Rogoz, invitată în emisiunea La Radio cu Andreea Esca din 4 aprilie, a primit o surpriză din partea lui Marian Râlea, care a povestit despre legătura strânsă pe care o avea cu Dana pe când erau Magicianul și Abramburica în emisiunea Abracadabra.

La Radio cu Andreea Esca și Amalia Năstase – VIDEO

Amalia Năstase, invitata Andreei Esca în emisiunea La Radio din 11 aprilie, a avut parte de o surpriză din partea fetelor ei, care i-au declarat cât de mult și de ce o iubesc. Întrebate de Andreea Esca, Alessia și Emma, fetele Amaliei Năstase, i-au făcut mamei lor declarații emoționante.