Pavel Bartoș, emoționat până la lacrimi de soția și fiicele lui: „Am o familie minunată. Sunt un norocos” – VIDEO

Pavel Bartoș, invitatul Andreei Esca în emisiunea La Radio de sâmbătă, 28 martie, a fost emoționat până la lacrimi de surpriza pregătită de Andreea Esca: declarații simpatice de dragoste de la soția și fetele lor.

„E bun şi drăguţ. Amuzant…”, a spus Rita, una dintre fetițele lui Pavel Bartoș, adăugând și că cel mai mult îi place când tatăl ei se joacă cu ea, când le alintă „pisicuțe” și când se joacă „Nu te supăra, frate”. Mesajul din final al Ritei a fost: „Tati, te iubesc foarte mult, până la lună şi la stele, de o sută de ori.”

Eva, fata cea mare a lui Pavel Bartoș, a spus despre el că „tata e acea persoană în care poţi să ai încredere, un om sincer, cald şi care te ajută când ai nevoie. (…)Tata, te iubesc şi când eşti plecat mi-e dor de tine şi vreau să fim împreună din ce în ce mai des.”

A treia declarație de dragoste a venit din partea Ancăi, soția lui Pavel Bartoș, despre care actorul spune că este jumătatea lui cea mai importantă: „Când este acasă este cel mai mauzant şi mai pacifist şi liantul cel mai bun între noi toate. Cel mai şi cel mai tare îmi plac lucrurile mici pe care le face şi îmi place când e alături de noi.”

Însă cuvintele care l-au emoționat pe Pavel Bartoș până la lacrimi au fost: „Nu i-am spus niciodată că îi mulţumesc că m-a ales să fiu soţia lui.”

„Pfuai, cum aţi scos cuvintele astea?”, a întrebat Pavel Bartoș. „De obicei eu sunt în postura în care gestionez emoţiile colegilor mei, dar acum chiar m-au năpădit emoţiile. Doamne Dumnezeule…am o familie minunată. Da, sunt un norocos”, a încheiat Pavel Bartoș încă vizibil emoționat.

„Dacă pe Anca o consider principala mea calitate, ele sunt premiile mele de interpretare: Oscarul, Cesarul, Ursul de Aur şi Palme d’or-ul”, spusese Pavel Bartoș înainte de declarațiile surpriză. „Poţi foarte uşor să cazi în clişeu să zici ceva despre un lucru foarte drag ţie, esenţial, ca apa, aerul, ca orice. Şi atunci trebuie să trăieşti lucrurile astea.”