Smiley, surpriză La Radio pentru Pavel Bartoș: „Pentru mine Pavel e un prieten de nădejde” – VIDEO

Pavel Bartoș, invitatul Andreei Esca în emisiunea La Radio de sâmbătă, 28 martie, a povestit cum s-a născut prietenia cu Smiley și a avut parte de o surpriză chiar din partea prietenului și colegului său.

„Eu şi Smiley ne cunoaştem foarte bine şi dincolo de cameră, suntem prieteni foarte buni”, a povestit Pavel Bartoș, adăugând că Smiley nu e un puști, așa cum ar putea crede lumea.

„Smiley are o maturitate fantastică, pe mine cu asta m-a surprins foarte mult. Învăţ multe de la el. Eu pe Smiley nu l-am auzit în viaţa lui să vorbească pe cineva de rău”, a mai povestit Pavel Bartoș despre colegul său.

Smiley a avut ocazia să povestească și el ce admiră la Pavel Bartoș, având o intervenție surpriză în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

„Pentru mine este un prieten de nădejde şi un mare actor. Ne-am împrietenit din prima clipă în care ne-am văzut. E un tip de la care ai multe de învăţat şi profesional, dar şi din punctul de vedere al vieţii în general. De la el am învăţat să dăruiesc mai mult şi învăţ încă liberatea asta de a fi comic fără să mă gândesc la consecinţe. (…) Pavele, te iubesc foarte mult şi mi-e foarte dor de tine”, a spus Smiley într-o declarație emoționantă pentru Pavel Bartoș, care a mai adăugat:

„(Smiley) e singurul bărbat din viaţa mea căruia pot să-i zic fără nicio reţinere şi fără să se înţeleagă absolut nicio tâmpenie, că îl iubesc”.