Amalia Năstase, emoționată La Radio de fetițele ei: „O iubim foarte mult. E perfectă” – VIDEO

Amalia Năstase, invitata Andreei Esca în emisiunea La Radio de sâmbătă, 11 aprilie, a avut parte de o surpriză din partea fetelor ei, care i-au declarat cât de mult și de ce o iubesc.

Întrebate de Andreea Esca, Alessia și Emma, fetele Amaliei Năstase, i-au spus mamei lor cât de mult o iubesc.

„Mama e foarte deşteptă şi mereu vrea să aibă grijă de noi, să facă orice e posibil să ne protejeze. Îmi place cel mai mult la ea că e curajoasă şi noi o iubim foarte mult. E curajoasă, merge pe scenă şi nu îi e ruşine şi mie mi-e foarte ruşine pe scenă. Mă învaţă să privesc lumea în faţă şi să nu îmi fie frică de nimic. Vreau să-i spun că o iubesc mereu şi că o să fiu mereu fiica ei”, a spus Emma.

Câ despre Alessia, ea a ținut ca mama ei să știe că e perfectă: „Mama e o persoană foarte frumoasă și amabilă şi mereu împarte cu toţi şi nu îi e ruşine de nimeni. Mă ajută mereu cu teme şi îmi dă mereu opinia ei. Am învăţat de la ea că niciodată nu trebuie să te ascunzi şi mereu trebuie să fii deschis cu oamenii şi mereu să fii sincer. Eu am învăţat-o că nu trebuie să îi fie frică să înveţe chestii noi. O iubesc foarte mult şi e perfectă.”

Emoționată, Amalia Năstase a recunoscut că declarațiile surpriză de la fetele ei au făcut-o să plângă. „Tot timpul le spun că sunt cele mai frumoase și cele mai deștepte. Nu vreau să se lase influențate de remarcile din jur”, a mai spus Amalia Năstase.