Mihaela Rădulescu, despre lecția ei de succes, La Radio: „Am învățat atât de multe pentru că am făcut atât de multe greșeli” – VIDEO

Întrebată de Andreea Esca în emisiunea La Radio ce conține lecția ei despre succes, Mihaela Rădulescu a povestit ce calități au făcut-o să obțină realizările de până acum.

Pentru Mihaela Rădulescu succesul are ‘foarte mare legătură cu greșelile pe care le faci, dar din care înveți’, a spus ea în emisiunea La Radio cu Andreea Esca:

„Slavă Domnului, am învățat atât de multe pentru că am făcut atât de multe greșeli – și abia aștept să mai fac altele, că uite ce multe învăț. Mi se pare că (succesul) are foarte multă legătură cu ambiția. Am fost un om ambițios. Mi-am stabilit uneori niște ținte uneori mai mari decât pot să duc, dar de fiecare dată m-am chinuit să duc visul ăla până la capăt.”

Cât despre articolele care se scriu despre ea în presa din România, Mihaela Rădulescu a spus că „presa de scandal nu te ridică și nu te coboară nicăieri dacă ai o carieră conturată, (…) dacă ai venit cu ceva construit de tine și durabil.”

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca, în care a fost invitată Mihaela Rădulescu, este disponibilă și în format VIDEO pe www.europafm.ro.