Confidenţialitate

Dana Rogoz, surprinsă La Radio de Marian Râlea: “Dănuța ți se lipește de inimă” – VIDEO

Dana Rogoz, invitată în emisiunea La Radio cu Andreea Esca de sâmbătă, 4 aprilie, a primit o surpriză din partea lui Marian Râlea, care a povestit despre legătura strânsă pe care o avea cu Dana pe când erau Magicianul și Abramburica în emisiunea Abracadabra.

Emisiunea La Radio este disponibilă în format video pe www.europafm.ro.

Dana Rogoz a povestit în emisiunea La Radio despre legătura specială pe care încă o mai are cu actorul Marian Râlea – sau Magicianul din emisiunea Abracadabra – când Andreea Esca a difuzat ce spune actorul despre Dana.

“Dănuța era deja la Pro TV, noi veneam de la TVR 1 și am făcut cunoștință cu Dănuța. M-am uitat la ea, era o fată dezghețată, vorbea în continuu, putea să cânte extraordinar, era deja un personaj. Noi căutam pe cineva care să lucreze cu Abramburici, Geo Morcov al nostru. Și atunci ea a devenit una dintre asistentele mele principale. Pentru că trebuie să vă spun, Dănuța, pentru cine o cunoaște și cine a văzut-o la televizor, în film și la teatru, este o actriță care ți se lipește de inimă. Nu mai poți scăpa de ochișorii ei, de imaginea ei, de gândurile ei. Practic filmam cam 4 zile obligatorii, dacă nu chiar 5 pe săptămână, iar în vacanțe mergeam câte 3 luni, deschideam marea și închideam marea și ne plictiseam de mare 3 luni de zile”, a povestit Marian Râlea.

Întrebat dacă pentru el nu era greu să plece mereu la mare cu o gașcă de copii rebeli, actorul a răspuns că nu mai conta, “era o mare bucurie și pentru ei și pentru noi când descopeream poveștile. Era un mare pariu pe care noi ni l-am propus, a mers de la sine fără să ne dăm seama. N-am știut niciodată, decât după 10 ani de când n-a mai fost emisiunea pe ecran, că am reușit să facem dintr-o emisiune un eveniment și că a fost o epocă Abracadabra.”

“Vreau să vă spun un mare secret pe care ea poate îl mărturisește”, a mai spus Marian Râlea. “Înainte de a da concurs la teatru, eu am fost împotrivă ca vreunii dintre asistenții mei să se facă actori, pentru că au avut de jucat mult, 4-5 ani le ajungea. Toți știau acest lucru, toți m-au ascultat, mai puțin Dănuța, care după ce a luat un concurs la o altă facultate, a zis: ‘Magi, să știi că eu dau și la teatru’. A intrat din prima. Deși eu le interzisesem să dea la teatru, m-am bucurat în sinea mea că cineva a reușit.”

Întrebat de ce nu era de acord ca asistenții săi să dea admiterea la teatru, Marian Râlea a spus: “E o muncă destul de grea, mai ales pentru fete. Nu contează cât talent ai, nu contează cât de frumoasă ești, trebuie să ai și șansă, trebuie să nimerești și trenul care să te ducă mai departe, e greu. Eu sunt un actor cu șansă și știu lucrul ăsta.”

Actorul Marian Râlea i-a mai spus Danei Rogoz: “În curând vom juca amândoi pe aceeași scenă ca parteneri și că mie îmi va fi foarte greu, pentru că o voi lăsa, cum făceam și la emisiune, să fie ea prima. Întotdeauna copilul trebuie pus în față, în valoare, iar noi, ăștia cu mai mare experiență, trebuie să stăm doar să-i protejăm.”

Impresionată de intervenția lui Marian Râlea, Dana Rogoz a descries ce îi place la viața de actor. “E și frumos, și greu. E frumos că de fiecare data ai șansa să o iei de la zero, pentru că înseamnă că și la 80 de ani poți să fii cel mai bun. Vârful poate să vină oricând, sau nu poate să vină niciodată. Dar în același timp te ţine viu și prezent.”