Confidenţialitate

La Radio cu Andreea Esca, primele 3 ediții. Ce mărturisiri au făcut Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Iv cel naiv – VIDEO

După un sezon plin cu povești impresionante și confesiuni neașteptate din partea unor invitați pe care am reușit să îi cunoaștem la un nivel cu totul nou, emisiunea La Radio cu Andreea Esca a intrat în vacanță și revine în forță în toamnă, la Radio Europa FM, dar și video pe www.europafm.ro.

O premieră pentru piața media din România, La Radio cu Andreea Esca înseamnă interviuri de excepție realizate de jurnalista cu cea mai mare notorietate din țară și difuzate atât la radio, cât și în format video pe europafm.ro.

La final de prim sezon, propunem să ne aducem aminte de edițiile La Radio cu Andreea Esca, începând chiar cu prima, în care invitat a fost Andi Moisescu.

La Radio cu Andreea Esca și Andi Moisescu – VIDEO

Invitat pentru un interviu cu garda jos, atipic, în care a trebuit să treacă prin niște probe speciale, Andi Moisescu nu doar că a povestit lucruri mai puțin știute (a recunoscut că plânge la filme, Andreea Esca făcând aceeași mărturisire ), dar a trăit și emoții intense. Mesajul mamei lui difuzat în timpul emisiunii aprope că l-a lăsat fără cuvinte.

La Radio cu Andreea Esca și Mihaela Rădulescu – VIDEO

A doua invitată în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, Mihaela Rădulescu a povestit care este lecția ei despre succes, vorbind și despre relația ei cu Felix Baumgartner. Emoțiile puternice au marcat și această ediție, fiul Mihaelei Rădulescu transmițându-i un mesaj impresionant cu ajutorul Andreei Esca.

La Radio cu Andreea Esca și Iv cel naiv – VIDEO

Misteriosul poet Iv cel naiv a fost protagosnitul celei de-a treia ediții La Radio cu Andreea Esca. „Inginer la bază, visător profesionist, donator universal de poezie și salvator în viața de zi cu zi. Port ochelari şi când iubesc mă simt mai înalt. Sunt tată a două fete de la care învăţ tot felul de chestii”, s-a prezentat poetul Iv cel naiv în rubrica Autobiografie în 20 de secunde. A lăsat sau nu foarte multe detalii personale la iveală? Aflați în interviul integral.