Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Diferite surse de Omega-3 | AUDIO

Subiectul despre acizii grași Omega-3 este unul extrem de fascinant și de vast. Posibilitatea omenirii de a consuma pești de apă rece – și, în consecință, acizi grași Omega- 3 – a avut un rol fundamental în dezvoltarea sa. Acizii grași Omega-3 sunt vitali. Peștii de mare bogați în grăsimi, precum somonul, heringul sau macroul reprezintă o sursă excelentă din cei mai importanți doi acizi grași Omega-3 polinesaturați – acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA).

Mai multe surse ne stau la dispoziție pentru a obține necesarul de Omega-3:

  • Ulei de pește de mare: acizi grași Omega-3 din pești de apă rece, cum ar fi macroul sau somonul
  • Ulei de krill: acizii grași omega-3 din krill-ul din Antarctica
  • Vegane: acidul alfa-linolenic din semințe de in, semințe de nuci sau ulei de rapiță

Este recomandat de diverse organizații de sănătate ca, de cel puțin două ori pe săptămână, să fie consumate diferite tipuri de pește, de preferință pești cu un conținut ridicat de grăsimi. Alte opțiune pentru suplimentarea necesarului de acizi grași sunt includerea în dietă a uleiurilor vegetale de înaltă calitate,  a alimentelor cu un conținut ridicat de acid alfa-linolenic, a acidului gras polinesaturat Omega-3 sau recurgerea la suplimente alimentare corespunzătoare.

Doppelherz aktiv Omega-3-6-9 reprezintă combinaţia ideală de Ulei de peşte + Ulei din seminţe de in + Ulei de măsline (1000 mg), precum mixul perfect de acizi graşi nesaturaţi Omega-3, Omega-6 şi Omega-9, astfel încât organismul să obţină toate beneficiile grăsimilor bune. Prin conţinutul său unic de acizi graşi valoroşi şi vitamine, este un supliment alimentar ideal pentru întreţinerea unei vieţi sănătoase şi active. Contribuie la reducerea grăsimii din ficat, reglarea metabolismului, precum și la reducerea riscului cardiovascular.

Acesta este un supliment alimentar, citește cu atenție prospectul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.