Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Colagenul pentru piele, păr, unghii | AUDIO

Pe piața de Beauty din România apar tot mai multe suplimente alimentare pe bază de colagen, care ajută pielea să-și mențină elasticitatea și suplețea.

Colagenul este un ingredient cheie anti-aging. Considerat, mai nou, “Elixirul tinereții”, colagenul stă la baza unui produs revoluționar marca Doppelherz – Doppelherz system Kollagen Beauty – ce conține o combinație de nutrienți atent selecționați pentru o piele frumoasă în mod natural.

Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii, atenuând ridurile și liniile fine ale feței. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, iar Vitamina A, Biotina și Zincul mențin sănătatea pielii. Cuprul este un element important pentru pigmentarea normală a pielii, iar Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fructele de Açai conțin substanțe cu rol antioxidant, care neutralizează radicalii liberi.

Producția proprie de colagen scade după vârsta de 30 de ani, ceea ce determină uscarea pielii și apariția ridurilor.

Efectele Doppelherz system Kollagen Beauty, documentate științific, se văd în numai patru săptămâni de la utilizare, pe măsură ce pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă, unghiile devin mai puternice și rezistente, iar părul capătă un aspect mai sănătos.

Conceput sub formă lichidă, ambalat în flacoane unidoză, produsul Doppelherz system Kollagen Beauty este disponibil în farmacii sau pentru comenzi online pe www.sanatatelatineacasa.ro

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.