Confidenţialitate

Luna Martie  e luna femeilor care schimbă lumea, la Europa FM!

Pentru că, indiferent de cât de grele sunt momentele prin care trecem, ele își găsesc întotdeauna  energia și entuziasmul, forța și curajul de a merge mai departe în construirea unor noi cauze! De la ele învățam zi de zi ce  înseamnă perseverență, dedicare și implicare pe toate planurile. Ele ne inspiră și ne arată că binele e ceva palpabil, ce poate fi realizat de fiecare dintre noi. De la ele învățăm că “imposibilul” e doar un cuvânt, nu o barieră.

Află poveștile lor pe europafm.ro și  voteaz-o pe cea care te inspiră! Cel mai frumos mărțișor în dar este un gest necesar  pentru a alege împreună “Femeia de Milioane” la Europa FM!

Poți vota zilnic una sau mai multe dintre femeile propuse de Europa FM!Poți vota de mai multe ori o înscriere, însă în zile diferite.

Pentru câștigătoare, Europa FM se implică în susținerea cauzei sale! În plus, Kultho – Forever Diamonds o răsfață cu o bijuterie cu diamante!

Pe 9 martie, în Deșteptarea, Vlad , George și Luca ne vor anunța cine este Femeia de Milioane la Europa FM! Femeia care ne-a inspirat cel mai mult în anul care a trecut: 2020!