Confidenţialitate

Elena Lasconi – femeia de milioane, desemnată de ascultătorii Europa FM | AUDIO

În Deșteptarea, am aflat cine este câștigătoarea concursului Femeia de Milioane, la Europa FM, femeia care i-a inspirat pe cei mai mulți dintre ascultătorii noștri.

Au fost prezentate zece femei puternice, care ne inspiră în fiecare zi prin energia și entuziasmul, forța și curajul de a merge mai departe în construirea unor noi cauze.

Vlad, George și Luca au intrat în direct cu cea care a primit cele mai multe voturi, Elena Lasconi, de profesie jurnalist, acum primar al orașului Câmpulung Muscel, din județul Argeș.

“Mi s-a părut atât de tare chestia asta să mă voteze lumea pe mine. Mă și gândeam, cine mă votează pe mine?! Am intrat cu inima stânsă. Când am văzut topul, zic ce caut eu aici printre femeile astea grozave?!

Vreau să fiu o inspirație pentru oamenii de bună credință să intre în viața politică, pentru că altfel nu putem să schimbăm țara asta”, a spus Elena Lasconi, în direct, în Deșteptarea.

Pentru câștigătoarea noastră, Europa FM oferă ca premiu spațiu de promovare pentru o cauză socială.

“Eu am susținut foarte multe cauze. Am văzut că aveți o campanie cu violența domestică. Am făcut și eu, la rândul meu, campanii cu violența domestică atunci când eram jurnalist” a punctat Elena Lasconi.

Pentru perseverență, dedicare și implicare în viața comunității, Elena Lasconi este FEMEIA DE MILIOANE. Kultho – Forever Diamonds îi oferă un colier din aur de 18 karate cu diamante.

Sărbătorim toate femeile remarcabile, alături de Kultho, Forever Diamonds, pentru că bijuteriile Kultho sunt o reconfirmare a unicității feminine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.