Confidenţialitate

Vița de Vie anunţă data la care va fi lansat albumul “Şase (-)” | VIDEO

Trupa Viţa de Vie a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă în prima seară, alături de THE KRYPTONITE SPARKSTOULOUSE LAUTRECTHE MONO JACKS și CARGO.

În interviul acordat în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2018, Adrian Despot a dezvăluit care este data la care vor lansa următorul album, “Şase (-)”:

“Lansăm Şase (-) pe 27 octombrie. Avem cel puţin două piese care sunt fredonate de foarte mulţi oameni Luna şi noi şi Pe plajă-n Vamă la 5. Sunt alte piese de pe Şase (-), lansate mai recent, care pe Youtube depăşesc deja 1.000.000 de vizualizări, iar noi nu am apăcat să le cântăm live niciodată până acum”.

În timpul concertului, Adrian Despot s-a adresat zecilor de mii de oameni care s-au strâns pe plaja dintre Venus şi Saturn:

“Dacă ar fi fost un cântec despre PSD, şi aţi fi avut un singur cuvânt de strigat pe refren, care ar fi fost acel cuvânt?”, a întrebat Adrian Despot publicul strâns pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Printre cei care au avut de transmis un mesaj către publicul Europa FM Live pe Plajă s-au numărat Viţa de VieVunk, Voltaj sau Vama.