Confidenţialitate

Cum ne întoarcem din vacanța de vară fără prea multe kilograme? Mihaela Bilic: „O să fiu rudimentară, rustică și tradițională și activități și în meniu” | VIDEO

Planuri de vacanță cu medicul nutriționist Mihaela Bilic. La final de lună mai, Mihaela Bilic a invitat ascultătorii Europa FM în emisiunea „Frecvența Gustului” să-și spună povestea de vară: unde vor merge în vacanță și cum își plănuiesc meniul și activitățile astfel încât la final, la toamnă, să nu fie nici prea multe kilograme acumulate, dar nici dorințe culinare neîmplinite. Mihaela Bilic a mărturisit că vara aceasta „O să fiu rudimentară, rustică și tradițională și activități și în meniu”.

Mihaela Bilic: „Promit să stau la țară”

„Eu m-am gândit ca în vacanța asta să nu prea plec din țară, însă promit să stau la țară. Cum v-am împărtășit mai astă primăvară, înainte să vină ploile și să fiu blocată în planurile mele imobiliare, vreau să-mi fac o cabană lângă pădure.

Vreau să pornesc, poate, cine știe, o casă adevărată în satul în care m-am născut și mai aproape de natură. Așa că, o să stau prin zonă, o să stau pe șantier. O să fiu rudimentară, rustică și tradițională și activități și în meniu”, a mărturisit Mihaela Bilic la Europa FM.

Mihaela Bilic: „Vine o perioadă în viața noastră când fructele nu ne mai sunt prieteni”

„Îmi propun o vară cu lucruri cum le făcea bunica: mai puțin procesate, mai puțin gătite. O vară cu produse care să aibă gust de soare și să fie bucate românești. Asta aș vrea să mi se întâmple în vara asta.

Și, da, din păcate – cum mulți dintre voi m-ați întrebat când am pus poze cu cireșe – va fi o vară fără prea mult exces de fructe, pentru că vine o perioadă în viața noastră când fructele nu ne mai sunt prieteni”, a mai spus medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic: „Voi fi și bucătăreasă în vara asta”

„Nici silueta, nici digestia nu ne mai ajută. Însă, foarte important, să știți că anul acesta s-au făcut multe cireșe și cireșe amare. O să fac dulceață de cireșe amare, gem de caise. Deci voi fi și bucătăreasă în vara asta”, a adăugat Mihaela Bilic.

Urmărește aici întreaga emisiune „Frecvența Gustului”

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Ștefan Bursuc, în dialog cu dr. Mihaela Bilic: O cantitate limitată de grăsimi animale, corelată cu o sănătate mai bună / Dacă anumite produse sunt făcute de om, fii mai reticent. Dacă le-a făcut natura, ia-le | VIDEO