Confidenţialitate

Urmează-ți Visul | Sfaturile lui Leonard Doroftei l-au ajutat pe Florinel să devină campion la kickboxing – VIDEO

Florinel, primul erou al campaniei “Urmează-ți Visul”, a încheiat clasa a V-a cu media 9,40.

Visează să devină un mare luptător de K1, iar până acum a participat la zeci de competiții sportive și a strâns zeci de medalii și cupe.

Printre rezultatele de care este cel mai mândru se numără câștigarea turneului mondial de kickboxing “Judgement Day”, organizat în România, la categoria de vârstă 10-12 ani, în septembrie 2019.

Părinții lui Florinel fac eforturi mari pentru a putea întreține cei trei copii ai familiei, mai ales când doi dintre ei, Florinel și Bianca, practică kickboxing-ul. În funcție de categoriile la care participă și de tipul concursului, costurile pot să crească foarte mult.

Tocmai de aceea, de ani buni, tatăl lui Florinel muncește pe șantier, în Germania, pentru a putea asigura traiul celor cinci membri ai familiei sale.

Am decis să le dăm o mână de ajutor, iar Florinel și Bianca au primit din partea Europa FM, în campania “Urmează-ți Visul”, plata tuturor competițiilor pentru un an de zile: taxe de participare, transport și mese.

Totodată, cei doi copii au primit și echipamente complete, adecvate pentru sportul de contact pe care cei doi îl practică, fără de care nu ar fi putut să-și ducă visul mai departe.

“A însemnat foarte mult. Banii pe care trebuia să-i dau (n.r. pentru competiții și echipamente) i-am investit în învățământ, le-am luat cărți, le-am luat ce trebuie. Le mulțumim din suflet oamenilor care ne-au ajutat.

În anul acesta, am putut să le cumpăr mâncare mai bună, îmbrăcăminte. Dacă a vrut și el o prăjitură, am putut să-i ofer. Înainte, spuneam îți iau mai târziu sau răcești la înghețată. Găseam scuze ca să vadă că nu am”, a mărturisit Alice, mama lui Florinel.

În studioul Europa FM, Florinel a avut șansa să-și întâlnească, în carne și oase, idolul, pe Leonard Doroftei.

“A fost ceva uimitor. Până acum, n-am mai văzut o legendă. Ai urmat sfaturile pe care ți le-a dat atunci? Da, așa am luat și locul 1. Mi-a spus ca în ultimele secunde să dau tot ce pot. În ultimele secunde, i-am dat knockout și am câștigat. E uimitor să-ți vorbească Leonard Doroftei și să-ți dea și sfaturi”, a spus Florinel.

Visul lui Florinel este să devină campion de K1: