Confidenţialitate

Urmează-ți Visul: Cum am împlinit visurile copiilor cu care soarta nu a fost darnică | VIDEO

La Europa FM, orice vis frumos este un vis care merită! Și în acest sezon, am împlinit visurile copiilor din România.

Am adus speranță acolo unde nu aceasta începea să dispară. Am cunoscut copii care, în loc de jucării, își doreau un acoperiș deasupra capului și apă caldă.

Mihai creşte singur trei copii şi face tot ce poate ca ei să aibă o copilărie fericită. Şi mai are şi un scop în viaţă, cel puţin la fel de important ca primul: ca Sorin, Denisa şi Georgiana să meargă la şcoală. Orice ar fi.

Am întâlnit copii care și-au luat soarta în mâini și au pornit singuri în viață pentru a-și construi un viitor decent.

Răzvan a cerut el însuși să meargă într-un centru plasament pentru că a înțeles de mic că acasă nu avea niciun viitor.

Manuela este o mamă singură care a reușit să își dea bacalaureatul la 35 de ani și să intre prima la facultate. Copiii ei, pe care i-a crescut, în mare parte, în centre maternale, îşi doreau “educație” sau “un acoperiș deasupra capului”.

Pe Georgiana am cunoscut-o pe când locuia într-o casă veche, fără curent electric. Fata ducea o viață fără copilărie, muncea cot la cot cu mama ei, avea grijă de cei cinci frații ei mai mici, iar seara învața la lumina instalației de brad.

Acum familia locuiește într-o locuință modulară oferită de OMV Petrom.

Veștile bune au continuat pentru Georgiana, când un ascultător Europa FM, care a dorit să rămână anonim, s-a oferit să-i construiască Georgianei și familiei sale o casă adevărată.

Un tată și o fiică au supraviețuit celor mai grele încercări ale vieții pentru că s-au avut unul pe celălalt.

După o copilărie trăită într-un subsol de bloc sau într-o rulotă abandonată, Mădălina a reuşit să vadă tipărit primul său volum de poezii.

Alături de Mădălina a fost o mulțime de ascultători Europa FM.

Am scos la lumină talente înnăscute și le-am oferit șansa să strălucească cu adevărat. David vrea să devină cântăreț și s-a născut cu o voce foarte bună și un auz cum au numai marii muzicieni.

Maya vrea să ajute cât mai multe animale fără stăpân și, pentru asta, știe că trebuie să devină medic veterinar.

Copila știe că oricât de mult ar iubi animalele, iubirea de una singură nu ține nici de foame, nici de cald pentru animalele abandonate.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom