Confidenţialitate

TVR 2 are program special pentru sărbătoarea Crăciunului pentru creștinii de rit vechi

„Har și Dar, lumină și bucurie de Crăciun” vine în întâmpinarea tuturor celor care, prin intermediul transmisiunii TVR, sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi.

TVR 2 a programat emsiunea „Har și Dar, lumină și bucurie de Crăciun” joi, 7 ianuarie, de la ora 13:30.

Programul a fost produs în luna decembrie de Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti, în co-producţie cu SRTv, în parteneriat cu Asociaţia Cultura pe Cuvânt şi Asociaţia SIGNIS România şi cu sprijinul Secretariatului de Stat pentru Culte.

„Har și Dar, lumină și bucurie de Crăciun” este un concert susținut de Orchestra Simfonică București, sub bagheta compozitorului Andrei Tudor și participarea artiștilor Andra, Paula Seling, Luminiţa Anghel, Dalma, George Miron, Veronica Anușca, Andrei Lazăr, Silvia Micu, Marius Boloş, organistul Eduard Antal şi a Corului Catedralei Sf. Iosif, dirijor Andrei Stănculescu.

„Sunt extrem de onorat de invitația Catedralei Sf. Iosif pentru că în primul rând mi-a dat prilejul de a mă reîntoarce la pupitrul Orchestrei Simfonice București, alături de tatăl meu, Ionel Tudor. Vă invităm la un concert absolut minunat, cu energie extrem de specială în pragul Crăciunului”, a spus compozitorul și dirijorul Andrei Tudor.

„După o lungă perioadă de timp am reușit să ne revedem cu muzicienii Orchestrei Simfonice București, alături de interpreți dragi într-un concert frumos, un concert sensibil, cu voci foarte mari și foarte frumoase, un repertoriu adecvat sărbătorilor. Un concert care să meargă direct la sufletele dumneavoastră”, a adăugat compozitorul și dirijorul Ionel Tudor.

Foto: Alex Micsik / TVR 2