RETRO MUSIC FESTIVAL 2020 se amână

Retro Music Festival, programat inițial pentru perioada 29-31 mai 2020, se amână pentru perioada 8–10 octombrie 2020.

Organizatorii evenimentului au luat această decizie, după ce autoritățile au interzis aceste activități, ca măsură de prevenire a răspândirii virusului covid-19.

“Siguranța spectatorilor și a tuturor persoanelor care sunt implicate în desfășurarea evenimentului – artiști, echipa de producție, echipa tehnică, reprezintă o preocupare majoră pentru organizatorii RETRO MUSIC FESTIVAL.

Analizând criza la nivel european și mondial generată de virusul COVID-19 (Coronavirus), dorind să venim în întâmpinarea măsurilor de prevenire și transmitere ale acestui virus și având în vedere măsura excepțională, fără precedent, de interzicere a oricăror activități, adoptată de Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă prin Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020, dată fiind recomandarea autorităților de a amâna evenimentele de mare capacitate, cu părere de rău, ne vedem nevoiți să vă anunțăm că cel mai mare festival de muzica retro din România, Retro Music Festival, se amână pentru perioada 8–10 octombrie 2020.

ABONAMENTELE și BILETELE vândute până în prezent rămân VALABILE pentru luna octombrie 2020, nefiind necesară schimbarea acestora. Cei care doresc să participe la eveniment, pot achiziționa în continuare abonamente și bilete de pe site-ul www.iabilet.ro sau la punctele fizice de vânzare autorizate.

Retro Music Festival păstrează majoritatea numelor de pe afiș, care au confirmat prezența în octombrie, iar artiștii care au alte angajamente pentru noua perioadă, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore.

Vom urmări îndeaproape situația globală și vă asigurăm că vom face tot ceea ce ține de noi ca cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro din România, Retro Music Festival, să se desfășoare în condiții depline de siguranță.
Întreaga echipă a festivalului îndeamnă oamenii să respecte regulile de igienă, măsurile anunțate de către instituțiile statului român și să se informeze numai din surse oficiale”, se arată în comunicatul transmis de organizatori.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS