Confidenţialitate

Proconsul la Europa FM Live pe Plajă 2016: “E un privilegiu pentru noi să fim invitaţi aici” – VIDEO

Sâmbătă, 30 iulie, în a doua seară a concertului Europa FM Live pe Plajă 2016, Proconsul a urcat pe scena celui mai mare eveniment muzical de la malul mării, alături de Delia, Carla’s Dreams, Andra, VUNK şi Antonia, dar şi de invitaţii surpriză Nicoleta Nucă, Dan Bittman şi Mihail.

Imediat ce a coborât de pe scenă, Bodo de la Proconsul a stat de vorbă, în backstage, cu Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM. 

“E un privilegiu pentru noi să fim invitaţi aici, să cântăm pentru atâţia oameni şi într-un anturaj atât de frumos şi ales”, a declarat Bodo după momentul Proconsul de la Europa FM Live pe Plajă 2016.

În interviul din backstage acordat lui Toader Păun, Bodo a vorbit şi despre cea mai recentă piesă lansată de Proconsul“A mea şi-a ta”.

“E propus în Europa Top Hit un cântec nou de-al nostru, se numeşte “A mea şi-a ta”  şi e vorba despre o plajă. Noi chiar ne-am referit la plaja Europa FM pentru că plaja mea e şi plaja ta”, a spus Bodo în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2016.

Foto: Mircius Aecrim