Confidenţialitate

Proconsul cântă, în premieră, “A mea şi-a ta” – VIDEO

Trupa Proconsul a venit în această dimineaţă în Deşteptarea, unde a cântat, în premieră, piesa “A mea şi-a ta”. “Este vorba despre plaja mea şi a ta”, a explicat Bodo, solistul trupei.

Proaspăt întorşi de la mare, unde au filmat videoclipul “A mea şi-a ta”, membrii trupei au cântat piesa, pentru prima dată live, în Garajul Europa FM.

“Zilele trecute am terminat de filmat un videoclip despre o poveste la mare. Poveştile, pe care le trăiesc şi eu şi tu, le trăiesc şi toţi prietenii noştri şi toţi ascultătorii Europa FM la mare.

La Marea Neagră, cu siguranţă, ori am trăit o poveste de dragoste frumoasă ori s-a întâmplat ceva frumos. Pe plajă, la mare, întotdeauna se întâmplă lucruri frumoase.

Eu când mă întorc de la mare, omit să îmi mai spăl pantalonii scurţi. Omit să-i spăl, intenţionat, şi îi pun deoparte. Trece timpul, vine vara, vine iarna şi când te apucă un pic depresia, bagi mâna în buzunarul pantalonilor, pe care numai tu ştii unde i-ai pus, şi găseşti un pic de nisip.

În momentul în care găseşti nisipul şi îţi aminteşti de vara trecută, dacă zâmbeşti, atunci înseamnă că a meritat. Eu număr zilele până vine iar sezonul”, a mărturisit Bodo.