Proconsul a lansat videoclipul “A mea şi-a ta” – VIDEO

Secventa din videoclipul Proconsul A mea si a ta

După ce a cântat în premieră noua piesă în Deşteptarea, Proconsul a lansat şi videoclipul “A mea şi-a ta”.

Cu un text scris de Emanuel Petrut, Georgiana Constantinescu, Dragos Dincă şi Bodo, noul single Proconsul – “A mea şi-a ta” are toate şansele să devină unul dintre preferatele îndrăgostiţilor în această vară.

Clipul a fost filmat pe litoralul românesc timp de mai multe zile, membrii trupei dezvăluind şi imagini de culise pe pagina de Facebook Proconsul.

Cum a fost filmat videoclipul Proconsul – “A mea şi-a ta”

5 zile la malul mării, peste 20 de persoane implicate şi sute de ore de muncă. Aşa arată în cifre cel mai nou videoclip Proconsul. 

Timp de 2 zile, întreaga echipă a căutat cele mai frumoase locaţii de la malul mării, au făcut planuri, măsurători şi simulări, pentru a se asigura că totul iese exact aşa cum şi-au dorit.

Atunci când totul a fost gata, peste 20 de oameni s-au apucat de muncă, trei zile filmând de la răsărit şi până la apus, în Mamaia Nord, la Cazino şi în Portul Tomis din Constanţa, dar şi pe o plajă aproape virgină din zonă, pe care au descoperit-o într-una dintre lungile plimbări de „căutare”.

Nici distracţia nu a lipsit de la filmări. De fiecare dată când Bodo anunţa că este gata masa, întreaga echipă prindea parcă chef de viaţă.

Timp de cinci zile, artistul şi-a dus pasiunea pentru bucătărie la un alt nivel, reuşind să lase pe toata lumea fără cuvinte. Ciorbă de afumătură, tocană de ied la lemne, peşte, acestea au fost doar câteva dintre preparatele cu care solistul trupei Proconsul şi-a răsfăţat echipa.

Bodo gatind

„A mea şi-a ta” este cadoul pe care Proconsul îl face fanilor la începutul sezonului estival, în amintirea tuturor iubirilor de la malul mării.