Confidenţialitate

Ploiești: Consiliul Județean vrea să investească în parc tematic de realitate virtuală, sală polivalentă cu 16.000 de locuri, bazin și patinoar olimpic | AUDIO

Sală polivalentă de 16.000 de locuri, bazin olimpic de înot sau parc tematic de realitate virtuală. Sunt câteva dintre investițiile pe care Consiliul Județean Prahova ar vrea sa le facă în Parcul Municipal Vest din Ploiești.

Consiliul Județean Prahova vrea să preia în patrimoniu Parcul Municipal Vest deținut de Primăria Ploieşti. Autorităţile prahovene ar vrea să facă acolo mai multe investiții, scrie cotidianul Telegrama.

„O sală polivalentă de aproximativ 16.000 de locuri, un patinoar olimpic, un bazin de înot olimpic. Mai avem un parc tematic pe realitate virtuală și realizarea unui târg de Crăciun. Dacă am reușit să realizăm aceste investiții ar fi o plus valoare pentru tot fenomenul socio-cultural la nivelul Municipiului Ploiești”, a spus vicepreşedintele consiliului județean, Dumitru Tudone.

Parcul municipal vest a fost realizat de Primăria Ploiești cu fonduri europene pe o suprafață de circa 54 de hectare. Autoritățile locale nu vor fi deloc încântate de ideea de transfer, mai scriu jurnaliștii de la cotidianul prahovean Telegrama.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Cum pot roboții, dronele și inteligența artificială să facă un oraș smart

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.