Confidenţialitate

Cum pot roboții, dronele și inteligența artificială să facă un oraș smart

“SMARTiCITY: CONNECTING PEOPLE. CONNECTING THINGS” este numele unui eveniment online care va avea loc marți, 30 iunie, de la 10.30.

Invitat este unul dintre cei mai importanți experți în domeniul Smart Cities și tehnologia 5G, MISCHA DOHLER, profesor la King’s College London.

Conferința iși propune să abordeze, printre altele, influența Inteligenței Artificiale, a roboților, dronelor și tehnologiei 5G în planificarea și dezvoltarea orașelor.

Mischa Dohler a colaborat și colaborează cu multe organizații non-guvernamentale și instituții naționale și internationale care caută soluții pentru a face orașele mai prietenoase cu locuitorii lor.

Este antreprenor și un pianist extrem de pasionat. Vorbește fluent în 6 limbi străine. A fost speaker la conferințele TEDx și a avut intervenții inclusiv la BBC News și Wall Street Journal.

Mischa Dohler a participat la primul concert din lume, transmis live, cu ajutorul tehnologiei 5G, el insuși interpretând la pian.

Profesorul Dohler a lansat conceptul de INTERNET OF SKILLS.
” Prin faptul că oferă posibilitatea unor experiențe fizice de la distanță, Internetul Abilităților va revoluționa în domeniul industrial capacitatea de operare și serviciile oferite. Va revoluționa modul în care îi învățăm pe alții, modul în care noi înșine învățăm și modul în care interacționăm cu mediul din jurul nostru. Va fi o lume în care cei mai buni ingineri pot acționa instantaneu mașini de oriunde în lume; sau, oricine poate lua lecții de pictură de la un artist aflat oriunde pe glob.”, spune Mischa Dohler.

Evenimentul va fi transmis LIVE, atât pe site-ul www. jumptosmart.ro, pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/575200409854585/, pe canalul de YouTube “JumptoSmart”, precum și pe pagina www.jumptosmart.ro.

Pentru auditoriu: înscrierea pe platforma online este gratuită. Este necesară, însă, înscrierea pe site-ul jumptosmart.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului sau la office@jumptosmart.ro. Participanții care se înscriu online vor pute,a să interacționeze cu speakerii, în sesiunea de Q&A, alocată fiecărei sesiuni.