LIVE în Deșteptarea: Vunk și-a lansat noul single „Fă-mi cu mâna”, de Ziua Internațională a Dorului – VIDEO

Vunk și-a lansat noul single „Fă-mi cu mâna” LIVE în Deșteptarea de miercuri, de Ziua Internațională a Dorului, alături de matinalii Vlad Petreanu și George Zafiu, dar și de gașca energică a școlii Moty Dance.

„Am inventat această zi pentru cei care creează sub orice formă. Dorul e un motor foarte puternic pentru ca tu să creezi, să faci absolut orice”, a explicat Cornel Ilie, adăugând că a ales ziua de 13 mai pentru că este una norocoasă pentru el și pentru colegii lui, dar și fiindcă e luna în care s-a născut el.

Întrebat de George Zafiu de ce anume îi era dor când s-a hotărât să lanseze această piesă, Cornel Ilie a răspuns hotărât: „Îmi era dor de aşa ceva, de o întâlnire cu lume care se bucură la 9 dimineaţa ca şi cum ar fi 9 seara.”

Cornel Ilie a explicat și care este legătura dintre Ziua Internațională a Dorului și noul single Vunk – Fă-mi cu mâna? „Atâta timp cât ţi-e dor de cineva şi nu poţi fi lângă acea persoană, soluția este să priveşti în sus şi să faci cu mâna. Cerul e acelaşi pentru toţi. Oriunde ne-am afla pe pământ, avem un loc în comun şi acela este cerul, fie că e zi sau că e noapte. Această piesă este un cântec al dorului.”

Vunk și-a lansat LIVE în Deșteptarea noul single „Fă-mi cu mâna”. Vezi GALERIA FOTO

https://www.youtube.com/watch?v=617Pn36els4