Vunk și-a lansat LIVE în Deșteptarea noul single „Fă-mi cu mâna”. Află povestea noii piese – GALERIE FOTO

Miercuri, 13 mai, a fost o zi mai mult decât norocoasă în Deșteptarea: Vunk și-a lansat noul single „Fă-mi cu mâna” LIVE în Garajul Europa FM de Ziua Internațională a Dorului, alături de matinalii Vlad Petreanu și George Zafiu, dar și de gașca energică a școlii Moty Dance.

„Ne place că lansați piese numai la noi”, l-a întâmpinat George Zafiu pe Cornel Ilie înainte ca trupa Vunk să dea startul unei lansări speciale. Cornel Ilie a povestit în Deșteptarea care este secretul noii piese și de ce a ales ca 13 mai să fie Ziua Internațională a Dorului.

„Am inventat această zi pentru cei care creează sub orice formă. Dorul e un motor foarte puternic pentru ca tu să creezi, să faci absolut orice”, a explicat Cornel Ilie, adăugând că a ales ziua de 13 mai pentru că este una norocoasă pentru el și pentru colegii lui, dar și fiindcă în luna mai s-a născut el.

Întrebat de George Zafiu de ce anume îi era dor când s-a hotărât să lanseze această piesă, Cornel Ilie a răspuns hotărât: „Îmi era dor de aşa ceva, de o întâlnire cu lume care se bucură la 9 dimineaţa ca şi cum ar fi 9 seara.”

Iar toți cei care s-au bucurat astăzi în Deșteptarea fac parte din gașca plină de energie a școlii de dans din București Moty Dance, care a lansat Dansul Dorului tot în Garajul Europa FM.

Vă întrebați care este legătura dintre Ziua Internațională a Dorului și noul single Vunk – Fă-mi cu mâna? A explicat tot Cornel Ilie: „Atâta timp cât ţi-e dor de cineva şi nu poţi fi lângă acea persoană, soluția este să priveşti în sus şi să faci cu mâna. Cerul e acelaşi pentru toţi. Oriunde ne-am afla pe pământ, avem un loc în comun şi acela este cerul, fie că e zi sau că e noapte. Această piesă este un cântec al dorului.”

Vlad Petreanu și George Zafiu au primit și un cadou special de la Cornel Ilie – câte un zmeu. „Două zmee pentru fiecare dacă tot vă dați zmei!”, a glumit Cornel Ilie. Semnificația zmeelor o vom descifra tot miercuri, pentru că Vunk urmează să lanseze și videoclipul noului single „Fă-mi cu mâna”.

Vunk și-a lansat LIVE în Deșteptarea noul single „Fă-mi cu mâna” – GALERIE FOTO: