Kate și William vor petrece Crăciunul departe de regină

Kate Middleton, Prinţul William și cei doi copii ai lor, George și Charlotte, vor petrece sărbătorile departe de regina Elisabeta a II-a. Ei se vor afla de Crăciun și Revelion în casa copilăriei lui Kate Middleton, în micul sat Bucklebury, în Berkshire, scrie revista People.

Regina Elisabeta a II-a nu va avea privilegiul să-i primească în reședința sa regală Sandringham din Norfolk, așa cum este tradiția regală, potrivit madame.lefigaro.fr.

Acesta era un obicei transmis din generație în generație. Din 1862, când a fost cumpărat castelul Sandringham în Norfolk de către regina Victoria, locatarii de la Windsor au obiceiul de a petrece noaptea Nașterii Domnului în această reședință regală.

Până acum, s-a întâmplat de trei ori ca acest obicei să nu fie respectat.

În 2012, cuplul princiar a rupt prima dată această tradiție, sărbătorind Crăciunul la familia Middleton. La acea vreme, Kate era însărcinată cu primul ei copil.

Apoi, în 2014, ducele și ducesa de Cambridge recidivează, petrecând sărbătorile la reședința lor Anmer Hall din Norfolk, în compania Pippei Middleton și a logodnicului ei, James Matthews. Anul trecut, cei doi au participat la liturghia din 24 decembrie, după care au petrecut ziua de Crăciun la părinții ducesei.

Dar, regina este plină de înțelegere. „Maiestatea Sa înțelege că este vorba de o dilemă cu care se confruntă mulți tineri părinți și înțelege foarte bine cât de apropiată este Catherine de familia sa”, a dezvăluit o sursă apropiată de casa regală pentru Daily Mail.

Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care Elisabeta a II-a i-a inclus de mult timp pe domnul și doamna Middleton la evenimente de familie.

În ceea ce-l privește pe prințul Harry și noua sa prietenă, actrița Meghan Markle, încă se fac speculații cu privire la prezența lor la castelul Sandringham.

Sursă: Agerpres

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS