Confidenţialitate

Holograf se află pe primul loc în Europa Top Hit – VIDEO

La capătul celor două ore de Europa Top Hit, piesa “De cate ori sa te iubesc” a trupei Holograf ocupă cea mai înaltă treaptă din clasament, în urma voturilor acordate de către ascultători pe europafm.ro .

Melodia s-a auzit pentru prima dată în Deşteptarea, cel mai ascultat matinal din România. Dan Bitmann a compus cântecul „De câte ori să te iubesc” gândindu-se „că femeile sunt foarte greu de convins, deci…de câte ori să te iubesc ca să mă crezi?”. De asemenea, videoclipul piesei este unul special, „o nebunie” pe care membrii trupei Holograf şi-au permis-o, a povestit Dan Bittman tot în Deşteptarea. „Marea surpriză este Ada Condeescu, dar marea-marea surpriză este Radu Beligan, care apare în finalul videoclipului. (…) În timp ce noi cântăm, personajul principal masculin începe să îmbătrânească, iar Ada nu. Pe final apare Radu Beligan, care salvează tot”, a mai punctat solistul trupei Holograf.

 

Locul secund este ocupat de către tânărul DJ norvegian Kygo şi Parson James cu piesa “Stole the show”, în timp ce pe trei a fost votată melodia “Say you love me” a cântăreţei Jessie Ware.

Până sâmbăta următoare vă puteți vota favoriții pe europafm.ro, ordinea în Europa Top Hit fiind stabilită de ascultătorii Europa FM.