Confidenţialitate

Andra – ”Iubirea schimbă tot”, piesa anului 2016 la Europa FM – VIDEO

În ultima zi a anului 2016, ediția specială Europa Top Hit a adus clasamentul celor mai bune 50 de piese din acest an. Atât pe primul loc cât și pe ultima poziție în top se află Andra.

Primul loc este ocupat de piesaIubirea schimbă tot”. Lansată la începutul acestui an, piesa s-a dovedit rapid a fi un hit. Cu piesa „Iubirea schimbă tot”, Andra şi-a depăşit propriul record de vizualizări pe YouTube.

Dacă în cazul  piesei “Niciodată să nu spui niciodată”, Andra a fost primul artist din România care a strâns un milion de vizualizări în primele 24 ore, cu piesa „Iubirea schimbă tot” Andra a ajuns la 1 milion de vizualizări în primele 21 de ore de după lansare.

Andra este și pe locul 50 în top, dar cu o piesă lansată mai recent. Trupa Fly Project şi Andra au lansat pe 21 septembrie 2016 videoclipul piesei „Butterfly”, aceasta fiind una dintre cele mai surprinzătoare colaborări ale lui 2016  din industria muzicală românească.

Pe locul 2 în Topul Anului 2016 se află LP – ”Lost On You”, iar pe poziția a treia în clasament este o piesă lansată în 2015 dar care a ajuns în topurile din întreaga lume anul acesta – Justin Bieber ft. Ed Sheeran – ”Love Yourself”.

Clasamentul complet poate fi găsit la adresa europafm.ro/topul-anului-2016