Confidenţialitate

Ed Sheeran – ”Shape of You”, pe primul loc în Europa Top Hit

În al doilea weekend din luna martie, în fruntea clasamentului Europa FM a urcat Ed Sheeran – ”Shape of You”, extrasă de pe albumul ”÷ (Divide)”.

Artistul spune că a avut-o în minte pe Rihanna când a compus piesa. ”Cântam unele dintre versuri şi mi-am dat seama că Rihanna nu va cânta aceste cuvinte, aşa că le-am păstrat pentru mine”, a glumit Edward Christopher “Ed” Sheeran.

Pe locul doi în Europa Top Hit este Rag’n’Bone Man – ”Human”, podiumul ediției cu numărul 10 din acest an fiind completat de piesa lansată de Charlie Puth feat. Selena Gomez – „We Don’t Talk Anymore” , care ajungea la începutul anului pe primul loc în clasamentul celor mai bune 20 de piese de la Europa FM.

Europa Top Hit, clasamentul celor mai bune 20 de piese ale săptămânii la Europa FM, prezentat de Adi Luca sâmbătă, de la ora 16:00, este ordonat de voi cu ajutorul voturilor pe europafm.ro.

Oricine are un cont creat pe europafm.ro, cel mai accesat site din România al unui post de radio, poate vota până sâmbătă modul în care şe aştează în clasament piesele.

Piesele din clasamentul Europa FM pot fi votate pe europafm.ro în pagina Europa Top Hit