Confidenţialitate

Din această duminică, Mirela Retegan devine Antrenorul Părinților la Europa FM – AUDIO

Mirela Retegan prezintă o nouă emisiune, începând de duminică, pe frecvențele Europa FM. De la ora 10:00, Mirela Retegan antrenează părinții pentru joacă, dar și pentru a găsi mai ușor soluțiile potrivite la problemele care apar în familie.

Pe parcursul unei ore, la Europa FM, Mirela Retegan va fi însoțită de specialiști din diverse domenii, dar și de părinți care au găsit soluții creative și eficiente pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor. Nu va lipsi nici psihologul emisiunii Gáspár György, psihoterapeut relaţional, având specializare în hipnoza clinică și psihoterapia de familie.

În emisiunea Antrenorul Părinților, în fiecare duminică, de la ora 10:00, Mirela Retegan va porni și în căutarea unor exemple de creștere și dezvoltare a copiilor din alte țări, stând de vorbă cu părinții români care au ales să-și desfășoare viața în afara granițelor. Mărturiile lor ne vor ajuta să înțelegem, prin ochi de părinți, cum este viața și mai ales cum este tratată etapa dezvoltării copiilor în alte culturi și în țări.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Antrenorul Părinților se va auzi pe frecvențele Europa FM, dar va putea fi urmărită și video, în fiecare duminică, pe europafm.rosite-ul radio numărul 1 în România. Iar pentru părinții care au întrebări sau vor să se implice în realizarea emisiunii, ne găsiți la un semn distanță pe pagina de Facebook Antrenorul Părinților.