Confidenţialitate

europafm.ro – site-ul radio numărul 1 din România în 2018

Europa FM are cel mai accesat site al unui post de radio de pe teritoriul României, după cum arată datele SATI centralizate la finalul anului 2018.

Ales pentru a asculta online Europa FM, podcasturile emisiunilor preferate, a participa la concursuri dar și pentru a afla știrile care contează, europafm.ro a devenit site-ul radio cu cel mai mare număr de vizitatori unici de pe teriotoriul României, un titlu pe care l-a reconfirmat și în 2018. Europafm.ro este site-ul radio numărul 1 din România dintre toate site-urile posturilor de radio monitorizate de BRAT prin Studiul de Audiență și Trafic Internet (SATI).

Indiferent de zi sau de momentul zilei, de pe europafm.ro puteți afla mereu primii știrile care contează. Pasionații de muzică bună pot descoperi informații detaliate despre piesele care se aud la Europa FM, europafm.ro fiind primul site românesc ce a decis să asocieze pieselor difuzate on air și pagini detaliate pe site-ul său.

În ultimii ani, europafm.ro a continuat să ofere noi opțiuni vizitatorilor săi fideli pentru a folosi informațiile și știrile publicate pe site-ul radio no.1 în România.

Printre ele, un plugin gratuit WordPress pentru Știrile Europa FM  dar și opțiunea de EMBED pentru reportajele, relatările și inerviurile audio de pe europafm.ro.

Media lunară a vizitatorilor unici din România în 2018, potrivit SATI

europafm.ro 428.955
profm.ro 345.522
radiozu.ro 255.431
virginradio.ro 186.450
kissfm.ro 184.920
magicfm.ro 67.430

Împreună facem europafm.ro  site-ul radio numărul 1 din România! Mulțumim!