Un nou sezon Dimineața Zurli începe duminică la Europa FM

Dimineața Zurli revine duminică, 16 septembrie, pe aceeași frecvență cu tine!

Prima ediție din noul sezon Dimineața Zurli este una încărcată de surprize școlare, simplu de câștigat în direct la 0372.069.599 (număr cu tarif normal) sau de către cei care urmăresc transmisiunea video live de pe pagina de Facebook Europa FM.

”Sunt foarte fericită că facem Dimineața Zurli la Europa FM. Așa, milioane de români intră mai ușor în energia Zurli și noi putem să interacționăm cu și mai mulți părinți și copii români, de pretutindeni.
Iubesc atmosfera din echipa Europa FM, îmi place formatul, îmi plac oamenii, îmi plac ascultătorii. Sunt fericită și recunoscătoare să fiu aici”, mărturisește Mirela Retegan.

Noul sezon aduce mai multă interactivitate în fiecare duminică dimineață.

”Avem rubrici noi, competiții între oamenii mari și copii. O să ne jucăm mai mult și o să aflăm mai multe lucruri care să le facă părinților mai ușoară relația cu copiii lor.
Le recomand ascultătorilor noştri să ne asculte în fiecare duminică, de la 8 la 11, și să intre împreună cu noi în atmosfera Zurli”, completează Mirela Retegan.

Alături de Mirela Retegan va fi în fiecare dimineață și Fetița Zurli, iar emisiunea va putea fi ascultată pe frecvențele Europa FM și urmărită video pe europafm.ro cât și pe pagina de Facebook Radio Europa FM, dar și pe conturile de Facebook Gașca Zurli.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS