Gașca Zurli a făcut spectacol live pe pârtie, în Poiana Brașov – VIDEO

Duminică, după o ediție specială Dimineața Zurli, în care Mirela Retegan a anunțat multe surprize începând din acest an pe frecvențele Europa FM dar și pentru fanii celui mai iubit proiect pentru întrega familie, Gașca Zurli a făcut spectacol live pe pârtie, în Poiana Brașov.

Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli și întreaga Gașcă Zurli s-au jucat timp de mai bine de o oră cu familiile venite să se distreze pe pârtia Bradul din Poiana Brașov.

La finalul spectacolului, a cărui deschiderea a putut fi urmărită și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, cei prezenți au făcut Promisiunea Zurli, în care și-au luat angajamentul ca în 2019 să spună mai des ”te iubesc” și ”mulțumesc”.

Gasca Zurli dă tonul distracției în Poiana Brasov!

Gasca Zurli dă tonul distracției #livepepartie, în Poiana Brasov!Pe Pârtia cu Surprize, meriți să fii surprins alături de Lidl Romania!Un spectacol realizat cu susținerea Asociației Hoteliere Poiana Brașov și cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.#livepepartieculidl #europafmlivepepartieDespre concursurile și surprizele LIDL: https://bit.ly/2UYAr40

Publicată de Radio Europa FM pe Duminică, 27 ianuarie 2019

Spectacolul Gașca Zurli a fost realizat cu susținerea Asociației Hoteliere Poiana Brașov și cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

În premieră, de pe scena amplasată în fața studioului mobil Europa FM, Mirela Retegan a anunțat și un nou turneu Gașca Zurli în această primăvară, nașterea Căsuței Zurli, dar și un proiect ambițios de a pune zâmbetul pe chipul copiilor români în cât mai multe orașe din țară și din diaspora.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS