Confidenţialitate

Gașca Zurli a făcut spectacol live pe pârtie, în Poiana Brașov – VIDEO

Duminică, după o ediție specială Dimineața Zurli, în care Mirela Retegan a anunțat multe surprize începând din acest an pe frecvențele Europa FM dar și pentru fanii celui mai iubit proiect pentru întrega familie, Gașca Zurli a făcut spectacol live pe pârtie, în Poiana Brașov.

Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli și întreaga Gașcă Zurli s-au jucat timp de mai bine de o oră cu familiile venite să se distreze pe pârtia Bradul din Poiana Brașov.

La finalul spectacolului, a cărui deschiderea a putut fi urmărită și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, cei prezenți au făcut Promisiunea Zurli, în care și-au luat angajamentul ca în 2019 să spună mai des ”te iubesc” și ”mulțumesc”.

https://www.facebook.com/europafmromania/videos/597064577404717/

Spectacolul Gașca Zurli a fost realizat cu susținerea Asociației Hoteliere Poiana Brașov și cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

În premieră, de pe scena amplasată în fața studioului mobil Europa FM, Mirela Retegan a anunțat și un nou turneu Gașca Zurli în această primăvară, nașterea Căsuței Zurli, dar și un proiect ambițios de a pune zâmbetul pe chipul copiilor români în cât mai multe orașe din țară și din diaspora.