Confidenţialitate

Cum ne hidratăm vara? Mihaela Bilic: „Sucul nu este apă” | VIDEO

Mihaela Bilic explică în emisiunea sa că „sucul nu este apă” și îngrașă mai mult decât caloriile din el. Cum ne sfătuiește Mihaela Bilic să ne hidratăm pe timp de vară? Află din materialul de mai jos.

„Orice pahar de suc – indiferent că este natural, carbogazos, la cutie fără adaos de zahăr sau chiar fresh – sucurile au în medie 100-120 de calorii și fructoza din suc îngrașă mai tare decât numărul de calorii pe care le conține. Mai degrabă v-aș recomanda să priviți sucul ca fiind similar unui pahar de bere”, spune Mihaela Bilic.

„În aceleași 100-120 de calorii pe pahar aveți o variantă de hidratare cu remineralizare la care poate nu v-ați gândit: produsele lactate. În produsele lactate avem toate mineralele de care avem nevoie organismul, 87% apă, un strop de proteine, carbohidrați, grăsimi – deci ne și hrănesc și pot fi o variantă de masă pentru o zi de vacanță”, explică Mihaela Bilic.

Urmărește întreaga emisiune „Frecvența Gustului” aici

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Care sunt fructele prietenoase cu silueta și care sunt fructele care îngrașă? Explicația Mihaelei Bilic | VIDEO