Cum a fost ROCK NIGHT la Europa FM Live pe Plajă – GALERIE FOTO

În prima seară a celui mai așteptat eveniment muzical al verii de la malul mării, am avut alături de noi unele dintre cele mai apreciate trupe rock și alternative ale momentului: AlternosferaGrimusThe Kryptonite SparksLes Elephants Bizarres şi Viţa de Vie.

Publicul a avut șansa să se bucure de o seară incendiară, printre cele mai bune trupe rock ale momentului.

Artiștii s-au pregătit intens și au creat o atmosferă incendiară, cu mult dinamism, pentru toți cei care s-au strâns pe plaja dintre Venus și Saturn, dar și pentru cei care au urmărit spectacolul de la distanță, pe paginile noastre de Facebook, Radio Europa FM, Europa FM Live pe Plajă sau pe www.livepeplaja.ro.

În a doua seară, pe 28 iulie, vor urca pe scenă AndraDeliaSoreIrina RimesBere GratisFly ProjectThe MotansVunk şi Voltaj.

Pe 29 iulie, în ultima zi a evenimentului, pe scena amenajată pe plaja dintre Saturn şi Venus vor cânta AntoniaLoredanaAlina EremiaCarla’s DreamsSmileyVamaJean GavrilMihail și Nicoleta Nucă.

Peste 100.000 de persoane sunt așteptate  joi, vineri și sâmbătă la Europa FM Live pe Plajă 2017, începând cu ora 19:00, pe plaja Europa FM dintre Venus și Saturn.

Partenerii Europa FM Live pe Plajă au pregătit mai multe surprize pentru cei care au petrecut joi, dar și pentru cei ce vor ajunge vineri și sâmbătă la malul mării, de la celebrul ice truck care a străbătut în această vară România, până la leagăne pline de flori și cadouri pentru spectatori.

Intrarea în toate cele trei zile este liberă, fără limită de vârstă.

The Kryptonite Sparks la Europa FM Live pe Plajă 2017

Grimus la Europa FM Live pe Plaja 2017

Les Elephants Bizarres la Europa FM Live pe Plaja 2017

 

 Alternosfera Europa la FM Live pe Plaja 2017

 

Vița de Vie la Europa FM Live pe Plajă 2017

Foto: Mircius Aecrim