Alternosfera, acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Trupa Alternosfera este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 19:00, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: ALTERNOSFERA, GRIMUS, THE KRYPTONITE SPARKS, LES ELEPHANTS BIZARRES și VIŢA DE VIE.

Alternosfera este o formație etalon pentru zona rock a ultimilor aproape 20 de ani, albumele lor reprezentând câte o pagină in evoluția trupei, de la “Oraşul 511“, lansat în 2005, pană la “Virgula”, lansat în 2012, acesta reprezentând prima parte a unui concept al formaţiei, numit ePIsodia, concept ce cuprinde trei CD-uri: „Virgula”, „3” şi „14”.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Foto: Mircius Aecrim