Les Elephants Bizarres, acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Trupa Les Elephants Bizarres este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 19:00, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: ALTERNOSFERA, GRIMUS, THE KRYPTONITE SPARKS, LES ELEPHANTS BIZARRES și VIŢA DE VIE.

Formaţia de indie-pop-rock Les Elephants Bizarres este completată din 2014 de Enver Mamut şi Tudor Amarandei, care s-au alăturat formulei iniţiale a trupei, cu Ştefan – vocal, Claudiu – tobe şi Mihai – bass.

Dacă în 2007 Les Elephants Bizarres s-a format din „dorinţa de a completa scena muzicală din Sibiu cu elemente de rock modern, rezultând un gen muzical alternativ, ale cărui influenţe principale vin din grunge, punk, desert rock”, între timp a devenit un adevărat fenomen.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Foto: Mircius Aecrim