Viţa de Vie, acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Trupa Viţa de Vie este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 19:00, pe scena Europa FM Live Pe Plajă urcă: ALTERNOSFERA, GRIMUS, THE KRYPTONITE SPARKS, LES ELEPHANTS BIZARRES și VIŢA DE VIE.

Vița de Vie, formată din Adrian Despot – voce, chitară, Adrian Ciuplea – chitară bas, Cezar Popescu – chitară, Sorin “Pupe” Tănase – tobe (co-fondator) și Mihai Ardelean – clape, este o formație de rock alternativ înființată în 1996.

Primul lor album, “Rahova”, a fost realizat în 1997. În octombrie 2016, formația lansează prima parte a albumului “Șase – Șase (+)”.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Foto: Mircius Aecrim