Confidenţialitate

Ce au declarat backstage, în exclusivitate, artiştii la Europa FM Live pe Plajă 2016 – VIDEO

Peste 200.000 de oameni au petrecut timp de trei zile pe plaja dintre Venus şi Saturn la Europa FM Live pe Plajă 2016.

Atmosfera de milioane a fost creată de prietenii care au trăit fiecare concert în parte, alături de artişti. De vineri până duminică s-a dansat şi cântat pe nisip şi s-au legat prietenii noi.

După ce au coborât de pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016, artiştii au răspuns întrebărilor lui Toader Păun, dezvăluind, de cele mai multe ori în premieră, noile planuri, şi au povestit despre cum s-a văzut cel mai mare eveniment muzical de pe litoral de pe scenă.

Pe parcursul celor trei seri de Europa FM Live pe Plajă, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, DeMoga MUSIC SHOW, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK, PROCONSUL, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS au cântat cele mai iubite hit-uri ale lor pentru fanii de toate vârstele.

Europa FM Live pe Plajă 2016 a fost şi  cel mai urmărit concert în online din România. Cu peste 750.000 de vizualizări pe Facebook, www.europafm.ro și prin intermediul aplicației oficiale pentru smartphone Europa FM, concertele Europa FM Live pe Plajă au devenit cele mai urmărite în online din România.