Confidenţialitate

Europa FM Live pe Plajă 2016, cel mai urmărit concert în online din România

Cu peste 750.000 de vizualizări pe Facebook, www.europafm.ro și prin intermediul aplicației oficiale pentru smartphone Europa FM, concertele Europa FM Live pe Plajă au devenit cele mai urmărite în online din România.

După cele trei seri Europa FM Live pe Plajă, transmisiunile video în direct au adunat peste 550.000 de vizualizări doar pe Facebook, în timp ce peste 200.000 de vizualizări au cumulat transmisiunile în direct ale concertelor pe site-ul europafm.ro, cel mai accesat site al unui post de radio din România.

Comparativ cu transmisiunile altor evenimente similare organizate de un post de radio, Europa FM Live pe Plajă a  fost cel mai urmărit concert în online din România, potrivit datelor centralizate luni, până la ora 14.00.

În scurt timp, pe europafm.ro vor fi disponibile și înregistrările integrale ale interviurilor din backstage cu artiștii dar și înregistrări full HD cu toți artiștii care au urcat pe scena celui mai mare eveniment muzical de la malul Mării Negre.

Peste 25 de artiști au oferit vineri, sâmbătă și duminică, un spectacol extraordinar pentru cei peste 200.000 de spectatori. Oamenii s-au bucurat împreună de Europa FM Live pe Plajă 2016.

SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, DeMoga MUSIC SHOW, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK, PROCONSUL, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS au cântat cele mai iubite hit-uri ale lor pentru fanii de toate vârstele.

În fiecare seară, pe lângă artiștii anunțați, Europa FM a făcut câteva surprize fanilor și i-a adus pe scenă pe ALINA EREMIA, CONNECT-R, MIHAIL, NICOLETA NUCĂ, ALEXANDRA UNGUREANU, FELI și DAN BITTMAN.

Vă mulțumim pentru că am fost împreună #livepeplaja!