Confidenţialitate

BAC 2022, proba scrisă la alegere. Ce subiecte au avut elevii de rezolvat la Economie, Psihologie sau Sociologie | AUDIO

Astăzi a avut loc proba scrisă la alegere pentru examenul de Bacalaureat 2022. Printre alte subiecte, la Economie, de exemplu, elevii au avut de rezolvat mai multe cerințe pe baza unui posibil credit bancar.

BAC 2022, Psihologie

Carnetel de psihologie al unui psiholog

Sursa foto: Shutterstock

Absolvenții care au ales proba scrisă la Psihologie, la examenul de Bacalaureat 2022, au avut de rezolvat un subiect pe baza unui fragment din autobografia lui Michelle Obama – fosta primă doamnă a Statelor Unite.

BAC 2022, Economie

Bani, grafic economie

Sursa foto: Shutterstock

La Economie, la subiectul al II-lea, elevii au avut de calculat suma care trebuie înapoiată băncii în cel de-al treilea an, dintr-un credit pe 4 ani. Valoarea creditului și rata anuală a dobânzii se aflau în cerință, notează Edupedu.ro.

BAC 2022, Sociologie

Manual de sociologie pus pe un birou

Sursa foto: Shutterstock

La subiectele de la Sociologie, la ultimul punct absolvenții au avut de argumentat în zece rânduri afirmaţia: „relațiile sociale asigură coeziunea și menținerea grupurilor”.

La ce materii poate fi susținută proba scrisă la alegere

Proba scrisă la alegere poate fi susținută la următoarele materii: anatomie, biologie, chimie, economie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie și filosofie.

Primele rezultate de la Bacalaureat vor fi afișate pe 27 iunie, până în ora 12:00.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Iuliana Constantinescu, Ariana Duduna și Sorin Haiduc, despre fenomenul „Brăila”: „Există și este inexplicabil și tragic” | VIDEO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.